октобар 28, 2025

Конкурс за упис у прву годину II и III циклуса студија у академској 2025/2026. години – други уписни рок

На основу члана 67. Закона о високом образовању (Сл. Гл. Р.С. бр. 67/20) и Одлуке Владе Републике Српске број: 04/1-012-2-1720/25 од 16.05.2025. године и Одлуке Сената Универзитета у Источном Сарајеву број: 01-С-175-LXXXVI/25 од 29. 5.2025. године,

         ТЕХНОЛОШКИ  ФАКУЛТЕТ  ЗВОРНИК

врши упис студената у прву годину II и III  циклуса студија у академској  2025/2026. години у другом уписном року

Други циклус студија (мастер студије)

На други циклус студија (мастер студије) у академској  2025/2026.  години на  Технолошком факултету Зворник на  Студијским програмима:

Хемијско инжењерство и технологија, може се уписати 11 студената и то: 4 студената који се финансирају из буџета, 5 самофинансирајућих студената и 2 страна држављана.

Еколошки мониторинг слатких вода, може се уписати 7 студената и то: 5 самофинансирајућих студената и 2 страна држављана

Конкурс за упис студената отворен је од 27.10.2025. године до 03.11.2025. године, до када ће кандидати моћи предати своје пријаве.

За упис у прву годину II циклуса студија нема пријемног испита, кандидати се рангирају на основу успјеха на I циклусу студија.

Трећи циклус студија (докторске студије)

На трећи циклус студија (докторске студије) у академској  2025/2026 години на  Технолошком факултету Зворник на Студијском програму:

Хемијско инжењерство и технологија, могу се уписати 3 самофинансирајућа студената и 1 страни држављанин.

Управљање прехрамбеним ланцем могу се уписати 3 самофинансирајућа студената и 1 страни држављанин.

Конкурс за упис студената на трећи циклус студија, отворен је  до 31.10.2025. године, до када ће кандидати моћи предати своје пријаве.

Упис примљених кандидата на II и III циклусу почиње 04.11.2025. године и завршава се 07.11.2025. године.

Све информације могу се добити на телефон 056/260190 и 056 /261-072,  као и на сајту факултета www.tfzv.ues.rs.ba.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *