децембар 30, 2021

Новогодишња порука декана Технолошког факултета Зворник

Драги студенти и колеге, на крају још једне веома изазовне године, коју смо, онако како ми то умјемо – успјешно завршили, Технолошки факултет Зворник потпуно неометано ради у свим својим областима – науци, настави, а многи процеси су унапређени.

Ово би било немогуће постићи без посвећености наших запослених, способности да се као инжењери прилагодимо и без жеље наших студената да преброде све тешкоће и једног дана и сами постану инжењери у духу највишег квалитета.

Код колега и студената видим једну нову енергију и ентузијазам због почетка реконструкције зграде факултета и враћања заједничким активностима. Велику наду за будућност ми улива интересовање многих за сарадњу са Технолошким факултетом Зворник у виду заједничких развојних пројеката.

Свако од нас има своје жеље и снове. Ако сањамо, једног дана ћемо и досећи наш сан. Ми морамо да сањамо друштво најбољих, а само друштво у којем свако од нас гради себе, изградиће на тај начин друштво најбољих.

Нека вам 2022. година буде благословена здрављем, радошћу, просперитетом и посвећеношћу љепоти стварања те прихватањем одговорности која улива смисао у човјеково постојање.

Желим свима нама изазове који ће нас подстаћи на даљи развој, а што мање оних који нас раздвајају.
Срећна Нова година и празници!

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *