децембар 7, 2021

Посјета декана Технолошког факултета из Бањалуке

Декан Технолошког факултета Универзитета у Бања Луци, проф. др Борислав Малиновић и наставник доц. др Божана Оџаковић посјетили су 2. 11. 2021. године Технолошки факултет Зворник гдје су их примили декан факултета проф. др Драган Вујадиновић и продекан за научноистраживачки рад и предузетништво проф. др Светлана Пелемиш. Том приликом је на обострано задовољство разговарано о проширењу Споразума о пословно-техничкој сарадњи два факултета.

Споразума о сарадњи два факултета потписан је још давне 2006. године и руководства оба факултета су мишљења да су се створили услови за његово обнављање и прилагођавање новим условима а што би за циљ имало додатно унапређење сарадње два факултета у области струке, науке, образовања, истраживања и културних односа.

Сарадња два факултета је веома важна за обје стране јер ће омогућити учешће наставника и сарадника у заједничким пројектима, едукативним и другим програмима, као и размјену и мобилност наставника и студената те се стварају потребне претпоставке за заједничку афирмацију једина два факултета из ове области у Републици Српској а које на крају треба да допринесу и њиховом заједничком развоју на свим пољима.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *