24 септембра, 2021

Стипендије за 20 најбоље рангираних бруцоша Технолошког факултета Зворник

По први пут, одлуком градоначелника Града Зворника Зорана Стевановића, од ове године двадесет најбоље рангираних студената прве године Технолошког факултета Зворник оствариће право на једнократну стипендију Града Зворника у износу од по 500 КМ уколико су редовни студенти и не остварују право на неку другу стипендију града. 

Из кабинета градоначелника Града Зворника речено је да су се одлучили на ову одлуку с циљем приближавања факултета будућим студентима те да су свјесни да је Технолошки факултет Зворник једина високошколска установа у Зворнику чиме заслужује посебну пажњу.

Декан Технолошког факултета Зворник проф. др Драган Вујадиновић изјавио је да је Град Зворник увјек подржавао развој факултета те да се сарадња константно надограђује што је и довело до овог вида подршке факултету. Нарочито смо срећни што Град Зворник има посебан однос према студентима, тако је у претходној години уз подршку Града Зворника извршена комплетна реконструкција расвјете у кругу факултета. 

Сви ми на Технолошком факултету Зворник смо изузетно захвални на овој одлуци и она ће сигурно утицати на успјешан даљи рад и развој факултета који сљедеће године обиљежава 30 година рада.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *