јун 4, 2021

Размјена студената и наставника са Универзитетом Сулејман Демирел – Erasmus+ KA 107

Објављен је позив за пријаву студената и наставника за размјену са Универзитетом Сулејман Демирел – Erasmus+ KA 107, а доступан број мјеста за наставнике и студенте Универзитета у Источном Сарајеву је три студенстка мјеста за размјену у трајању од једног семестра и три наставничка мјеста за размјену у трајању од пет радних дана.

Област коју предвиђа и покрива споразум је Прехрамбене технологије. Пријаве се врше онлајн на сљедеће линкове Универзитета Сулејман Демирел.

За студенте: https://forms.gle/pqPyLQ3zV7fGAzVU8

За наставнике: https://forms.gle/nRZYk4XxK9WtEorc6

Mobility Teaching Agreement

Важни датуми:

Период за пријаве: 15. 6. 2021 (уторак) – 23. 7. 2021. године (среда)
Датум објаве резултата за наставника: 29. 7 .2021. године (среда)
Датум објаве резултата за студенте: 30. 7. 2021. године (понедељак)

Сви подаци у вези са пријавом се налазе на наведеним линковима. Заинтересовани кандидати су дужни да се јаве контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета, те на тај начин информишу свој матични факултет о пријави.
Све потребне документе за обављање онлајн пријаве, кандидати су дужни сачувати и предати контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета до коначног одабира кандидата за размјену. Рангирање и селекцију кандидата примарно обавља Универзитета Сулејман Демирел.
Уколико је потребна помоћ приликом попуњавања докумената за пријаву, сви кандидати могу да се јаве служби за међународну сарадњу Универзитета у Источном Сарајеву iroffice@ues.rs.ba или контакт особи за међународну сарадњу, доц. др Милану Вукићу на имејл адресу milan.vukic@tfzv.ues.rs.ba или продекану за НИР Технолошког факултета факулетета проф. др Светлани Пелемиш на имејл prodekan.nir@tfzv.ues.rs.ba

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *