новембар 24, 2023

Предавање доц. Вукића на 6. издању ISEKI E-конференције

Доцент Милан Вукић је представљао Технолошки факултет Зворник на 6. издању ISEKI E-конференција, која је одржана од 22. до 24. новембра 2023. године.

ISEKI E-конференција је међународна платформа за размјену идеја и резултата истраживања у областима прехрамбене технологије, квалитетне исхране и одрживог развоја друштва. Конференција се организује сваке године од стране друге институција и обрађује одабрану тему.

Ове године, конференција је била посвећена теми „Производња хране заснована на безбједности хране, одрживом развоју и циркуларној економији“, а организовали су је Универзитет Лучијан Блага из Сибња, Румунија, и Универзитет за животне науке „Краљ Михаил I“ из Тимишвара, Румунија, уз подршку ISEKI-јеве специјалне интересне групе „Структура хране и бионанотехнологија“.

Предавање по позиву доцент Вукић је одржао на тему „Development Trends of Cold-Pressed Oils in Food and Health Research“ у склопу програма првог дана конференције. У свом предавању, доцент Милан Вукић је обрадио развој овог научног боља кроз библиометријско посматрање динамике и идентификацију основних тема објављених научних публикација.

Желимо још једном изразити нашу искрену захвалност организаторима на одличној организацији и доценту Вукићу на успјешном представљању Технолошког факултета Зворник на овом значајном догађају.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *