август 10, 2023

Inovacijska vaučer shema: Javni poziv za prijavu malih i srednjih preduzeća

Tehnološki Park INTERA objavio je Javni poziv za prijavu malih i srednjih preduzeća kao korisnike Inovacijske vaučer shema.

Tehnološki Park INTERA iz Mostara realizuje projekt BOOST kojeg podržava projekt “Inovacije i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME“, koji sufinansira Europska unija i Ministarstvo za ekonomski razvoj i saradnju SR Njemačke (BMZ), a implementira GIZ.

Iskoristite Inovacionu vaučer shemu koja omogućava preduzećima pristup vaučerima u iznosu do 5.000 evra za unapređenje poslovanja.

Poziv je otvoren za mala i srednja preduzeća koja žele da unaprijede svoje poslovanje i tržišnu konkurentost kroz primjenu digitalnih tehnologija.

Uz podršku vaučer sheme preduzeća imaju priliku da sarađuju sa sertifikovanim konsultantima za digitalnu transformaciju, te dobiju podršku u procesu digitalne transformacije u skladu sa standardizovanom metodologijom Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore Republike Srpske. Takođe, preduzeća mogu da unaprijede svoje poslovanje i konkurentnost na stranim tržištima.

Informišite se o javnom pozivu i načinu prijave OVDJE.

Prvi rok za podnošenje prijava je petak, 29.09.2023. godine do 16h.

Linkovi:

  1. Javni poziv
  2. KATALOG ZA PRUŽATELJE USLUGA
  3. Prilog 3-4-5
  4. Prilog 

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *