јул 11, 2023

Технолошки факултет Зворник објављује избор Милана Вукића у Одбор Удружења за храну ИСЕКИ

Технолошки факултет Зворник са поносом објављује да је у петак 7. јула доц. др Милан Вукић изабран за члана Управног одбора престижног Удружења за храну ИСЕКИ на мандатни период  јул 2023. јун 2026. године.

Ово именовање представља значајно достигнуће за Милана Вукића али и за Технолошки факултет Зворник. Именовањем се додатно учвршћује углед факултета као институције препознативе у области науке и технологије хране.

ИСЕКИ удружење за храну је међународна организација која окупља стручњаке, истраживаче и професионалце из свих области и дисциплина у науци и технологији производње хране. Мисија удружења је да промовишу изврсност у образовању, истраживању и иновацијама.

Избор доц. др Милана Вукића у одбор ИСЕКИ удружења за храну је показатељ његових изузетних доприноса у досадашњем раду. Овим избором не само да се истичу његова индивидуална достигнућа већ ће се несумњиво унаприједити и пружити драгоцјене могућности за сарадњу и даљи развој међународне сарадње на факултету.

Технолошки факултет Зворник уручује најтоплију честитку доц. др Милану Вукићу, а и у својим будућим настојањима факултет остаје посвећен његовању талената и пружању постицајног окружења за академски и професионални развој.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *