јун 24, 2021

Размјена студената и наставника са Политехничким институтом Коимбре – ERASMUS+

Објављен је позив за пријаву студената и наставника за размјену са Политехничким институтом Коимбре, а доступан број мјеста за наставнике и студенте Универзитета у Источном Сарајеву је два студенстка мјеста за размјену у трајању од 3 до 5 мјесеци током зимског семестра.

Област коју предвиђа и покрива споразум је Прехрамбене технологије. Пријаве се врше онлајн на сљедећем линку.

Важни датуми:

Период за пријаве: 28. 6 2021 (понедељак) – 12. 7. 2021. године (понедељак).
Датум објаве резултата за студенте: 15. 7. 2021. године (четвртак).

Путни трошкови се израчунавају уз помоћ калкулатора доступног на сљедећем линку: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/resources/distance-calculator_en

Сви подаци у вези са пријавом се налазе се на овом линку а уз пријаву је потребно доставити и приједлог уговора о учењу.

Заинтересовани кандидати су дужни да се јаве контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета, те на тај начин информишу свој матични факултет о пријави.
Све потребне документе за обављање онлајн пријаве, кандидати су дужни сачувати и предати контакт особи за међународну сарадњу/продекану за НИР свог факулетета до коначног одабира кандидата за размјену.


Уколико је потребна помоћ приликом попуњавања докумената за пријаву, сви кандидати могу да се јаве служби за међународну сарадњу Универзитета у Источном Сарајеву iroffice@ues.rs.ba или контакт особи за међународну сарадњу, доц. др Милану Вукићу на имејл адресу milan.vukic@tfzv.ues.rs.ba или продекану за НИР Технолошког факултета факулетета проф. др Светлани Пелемиш на имејл prodekan.nir@tfzv.ues.rs.ba.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *