новембар 30, 2020

Европска ноћ истраживача БиХ, 27.11.2020.

Европска ноћ истраживача Босне и Херцеговине, уз слоган „Откријмо неоткривено“ 27.11.2020. одржана је поново у БиХ, путем онлајн платформи. Највећa научнa журкa и дружење ове године пренијети су у виртуелну раван. У 2020. години, читав свијет па и Европска ноћ истраживача, суочио се са посебним изазовом – пандемијом невиђених размјера у модерном добу. Читаво наше друштво као и наш начин живота, нашао се у искушењу, а оно што је сигурно јесте то да нам је искушење показало да нам је наука потребна више него икад!

Технолошки факултет Зворник учествује у Европској ноћи истраживача од самог почетка одржавања у Босни и Херцеговини. Циљ Технолошког факултета Зворник, јесте да представи младе истраживаче, инжењере и биологе, као и њихов научни рад, широј публици на што занимљивији начин.

Овим путем позивамо све младе људе да се баве креативним радом и науком, јер се све далеко боље учи кроз креативан и занимљив рад, који факултет његује.

Факултет се посебно захваљује овогодишњем тиму студената, међу којима су: Огњен Гајић, Младен Бунијевац, Валентина Новичић, Миленко Аћимовић и Ана Симић, као и асистентима: Данијели Рајић, Миломирки Шкрби, Дариу Балабану и Срђану Вуковићу.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *