октобар 23, 2020

Одржана свечана промоција дипломаца и мастера

Данас је,  поводом 27 година од оснивања и рада, на Технолошком факултету у Зворнику Универзитета у Источном Сарајеву обиљежен Дан факултета  и одржана свечана промоција инжењера, мастера  и  професора биологије.

У академској 2019/2020. години на Технолошком факултету дипломирало је 27 студената на основном студију Хемијско инжењерство и технологија,  3 студента на мастер студију и на  студијском програму Биологија дипломирало је 5 студената.

Промовисаним  дипломцима и мастерима дипломе су уручили  ректор Универзитета у Источном Сарајеву проф. др Милан Кулић и декан проф. др Драган Вујадиновић. Свечаности су присуствовали и градоначелник града Зворника Зоран Стевановић, шефови катедри и продекан за научно-истраживачку дјелатност и предузетништво нашег факултета.

Декан проф. др Драган Вујадиновић је у свом говору истакао да Технолошки факултет у Зворнику има незамјенљиву улогу у нашем региону на пољу образовања инжењера, мастера и доктора наука из области хемијске и прехрамбене технологије, а однедавно и професора биологије.

Посебну захвалност изразио је Влади РС и градоначелнику града Зворника на подршци за реконструкцију зграде Факултета која ће бити изведена у оквиру пројекта „Енергетске ефикасности у Републици Српској”.

Свим дипломцима и мастерима још једном честитамо и  желимо пуно успјеха у  животу и будућем раду.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *