5 октобра, 2020

Почетак наставе за бруцоше у 2020/2021. години

Данас је на Технолошком факултету уприличен је свечани пријем за студенте прве године студија, чиме је обиљежен почетак наставе у академској 2020/2021. години за студијске програме Хемијско инжењерство и технологија и Биологија.

Младим студентима се обратио декан Технолошког факултета доц.др Драган Вујадиновић који је студенте поздравио и пожелио им успјешан почетак студирања. Укратко их је упознао са садашњим тренутком развоја факултета, унапријеђењу наставе и науке и другим погодностима и предностима које Факултет нуди.

Између осталог, декан је посебну пажњу посветио тренутној епидемиолошкој ситуацији и спровођењу епидемиолошких мјера и инструкција надлежног министарства за одвијање наставе на високошколским установама.

Студенте прве године су такође поздравили и продекан за наставу проф.др Славко Смиљанић и продекан за научно-истраживачку дјелатност и предузетништво проф.др Светлана Пелемиш.

Након свечаног пријема, студенти су почели наставу у складу са објављеним  распоредом.

У име Технолошког факултета Зворник свим колегиницама и колегама желимо успјешан почетак академске године и много среће и знања у предстојећем школовању.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *