август 6, 2020

7. међународни конгрес „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“ ЕЕМ2021

Технолошки факултет Зворник, Универзитета у Источном Сарајеву, организоваће 7. међународни конгрес „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“ – ЕЕМ2021, у периоду од 17. до  19. марта 2021. године у хотелу „Термаг“, Јахорина.

ЕЕМ2021 представља добру прилику за размјену идеја, јачање постојећих и стварање нових академских мрежа, као и за подстицање дијалога између академске заједнице, јавних институција, приватног сектора и организација по питању најновијих глобалних и регионалних трендова у процесној индустрији. У овим изазовним временима, очигледна је важност изврсности научних и технолошких истраживања за одрживост процесне индустрије. Учешће на ЕЕМ2021 ће пружити могућност размјене најновијих достигнућа из различитих научних области кроз предавања еминентних предавача те представљање резултатa најновијих истраживања. Најбитније, сви учесници ће имати прилику да се упознају и остваре сарадњу са бројним колегама из своје или сродних области истраживања и тиме унаприједе свој научни рад.

Жеља нам је да сваким новим издањем, ЕЕМ2021 подиже свој квалитет и значај као мјесто сусрета науке и привреде, домаћих и иностраних истраживача те омогући развој науке и академске заједнице Републике Српске и Босне и Херцеговине. ЕЕМ2021 је подржан од стране највећег броја институција до сада, из региона и Европе.

Суорганизатори ЕЕМ2021 су: Технолошко-металуршки факултет из Београда, Прехрамбено-технолошки факултет Осијек, Институт за физику у Београду, који је институт од националног значаја за Републику Србију и Савеза инжењера и техничара Србије.

Са посебним задовољством истичемо да осим наведених суорганизатора, ЕЕМ2021 подржавају и Европска федерација за хемијско инжењерство и Европска асоцијација за храну (Исеки).

Покровитељи скупа су Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво у Влади Републике Српске и Академија наука и умјетности Републике Српске.

Због свега наведеног позивамо Вас да својим иновативним и креативним радовима дате допринос развоју процесне индустрије на 7. међународном конгресу „Инжењерство, екологија и материјали у процесној индустрији“.

Први позив за Конгрес можете преузети овдје.

Детаљније информације о Конгресу потражите на веб страници ЕЕМ2021.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *