март 28, 2024

Сајам образовања и запошљавања у Брчком

Омладински центар „Вермонт“ у сарадњи са Заводом за запошљавање Брчко дистрикта БиХ и Владом  Брчко дистрикта БиХ организовао је VI по реду Сајам образовања и запошљавања у Брчко дистрикту БиХ, на коме су се на једном мјесту окупиле више школе/факултети из Брчко дистрикта БиХ и окружења, средње школе Брчко дистрикта БиХ, локални привредници, те Завод за запошљавање Брчко дистрикта БиХ.

Свака средња школа, свака виша школа и факултет, сваки послодавац, локални привредник и Завод за запошљавање су имали свој штанд на којем су презентовали своје понуде младим људима.

Циљ Сајма је да посјетиоци односно основци, средњошколци, студенти и њихови родитељи имају што бољи преглед прилика за образовање и запошљавање у Брчко дистрикту и окружењу.

Сајам образовања већ дужи низ година представља одличну прилику да се средњошколцима са простора Брчко дистрикта ближе предоче наше могућности и капацитет Факултета  као и да се упознају представници индустрије са могућностима за сарадњу. Технолошки факултет Зворник су представили Весна Гојковић Цвјетковић и Данијела Рајић.

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *