19 маја, 2020

Pектор Универзитета у Источном Сарајеву посјетио Технолошки факултет Зворник

Проф. др Милан Кулић, ректор Универзитета у Источном Сарајеву, посјетио је Технолошки факултет Зворник у уторак, 19. маја 2020. године.

Том приликом, декан Технолошког факултета Зворник доц. др Драган Вујадиновић детаљно је упознао ректора са радом факултета и реализацијом наставе на даљину у новонасталој ситуацији.

На састанку се разговарало и о спровођену будућих активности, припремне наставе на даљину, организовања уписа студената на факултет. Такође, разговарало се о капацитетима Технолошког факултета, унапређењу наставе и научно-истраживачког рада, те о планираним пројектима.

Ректор универзитета пружио је подршку даљем развоју факултета те је нагласио да Технолошки факултет Зворник представља добар примјер како треба да се развија сарадња са привредним и међународним партнерима. Декану је честитао пријем факултета у Европску федерацију за хемијско инжењерство те на новоодобреном међународном научно-истраживачком пројекту “Примјене плазме у паметној и одрживој производњи хране” у којем Технолошки факултет Зворник сарађује са преко двадесет универзитета из цијелог свијета. 

Please Post Your Comments

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *