28 фебруара, 2020

Обавјештење СП Биологија – Упоредна систематика и морфологија хордата

Обавјештавају се студенти прве године СП Биологија да ће се предавања на предмету Упоредна систематика и морфологија хордата одржати 5. марта од 10 часова.

Предметни професор

Доц. др Имре Кризманић